Om fanny.

Jeg er inspirert av antroposofi, buddhisme, taoisme, kinesisk medisin, quigong, yoga, meditasjon, dans, teater, musikk, litteratur og natur.

Jeg bor sammen med min kjære husbond, vår yngste datter og verdens nydeligste katt her på Fjordvangen. Min eldste datter lever med sitt hjertes utkårede og deres tre katter i Nederland. Jeg elsker å lage ting, lære nye ting, hagearbeid, turer i skogen og på sjøen, matauk i naturen og hagen, harpa mi, matlaging og tango – og å være sammen med min elskede familie og gode venner – dele måltider, turer og kulturopplevelser.

Fanny-spiller-Fjordharpe

I tillegg til terapivirksomheten freelancer jeg innenfor stemmebruk, drama, formidling og fortellerkunst. Jeg driver “Fortellerskolen” i samarbeid med Steinerhøyskolen. I samarbeid med Hellviktangen Kunstkafe driver jeg “Fortellerkafeen De Fire Årstider”. Jeg er forteller og musiker i “Dukketeatertruppen Kari Trestakk”.

Mer om mine holdninger som terapeut kan du lese under “Credo”.

Jeg er medlem av NNH, Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon, og er registrert naturterapeut. Jeg har pasientforsikring hos NNH.

Oppsummering av relevant utdannelse innenfor terapifeltet:

  • Kinesiologi fra Kinesiologiskolen i Vejle, med Jarle Tamsen. 2 år deltid.
  • Grunnmedisin 1 og 2 fra Tunsberg Medisinske. 1 år deltid.
  • VEKS-kurs fra Tunsberg Medisinske. 3 mnd deltid.
  • Naturmedisinsk grunnkurs fra Tunsberg Medisinske. 1 år deltid.
  • Master Practitioner of Energy EFT fra Guild of Energists. 1 år deltid.
  • Pedagogisk Terapeutisk Studium, deltidskurs over 3 år fra Institutt for Steinerpedagogikk.
  • Disse kursene fra Biyun-instituttet:
    Qigong på Jichu Gong-nivå og Dong Gong-nivå, Tradisjonell Kinesisk Medisin (TCM), Akupressur.
  • En fireårig heltids høyskoleutdanning i kunstnerisk og terapeutisk språkforming fra Artemis School of Speech and Drama i Sussex, England.

Jeg har en god del utdanning og erfaring i refleksologi etter hvert – men ikke hele utdannelsen. Jeg arbeider for tiden frem mot en godkjenning som refleksolog fra Axelsons. Jeg gir refleksologiske behandlinger under veiledning.